bookmate game
da
Böcker
Mark Manson

Kunsten at være fucking ligeglad

Er du også dødtræt af selvhjælpsbøger, der fortæller dig, at bare du er glad og positiv, så skal det nok gå alt sammen? I Kunsten at være fucking ligeglad finder du den stik modsatte tilgang: Livet er fyldt med problemer, og du slipper aldrig for dem. Kunsten er at finde ud af, hvad der er vigtigt for dig. Du skal vælge, hvilke problemer du vil have i dit liv, og hvilke du bare vil springe op og falde ned på.
202 trycksidor
Upphovsrättsinnehavare
Forlaget Memoris
Ursprunglig publicering
2018
Utgivningsår
2018
Översättare
Michael Jepsen
Har du redan läst den? Vad tycker du om den?
👍👎

Intryck

 • Tommy Hansendelade ett intryckför 4 år sedan
  👍Värt att läsa
  💡Lärde mig mycket
  🎯Givande

  Indsigtsfuld bog som egentlig ikke handler om, at være fucking ligeglad – men om prioriteter. Og så gør den det jo alligevel, for når vi bevidst vælger vores prioriteter, så kan vi også bevidst vælge at være fucking ligeglade med de ting i vores liv, som ikke er fucking vigtige, og som vi ikke fucking prioriterer! Bogen er krydret med spændende anekdoter og fortællinger, og ja, ét bestemt tillægsord går ofte igen i både bogens titel og kapitler.

 • Lene Kim Sønderbye Kjærulffdelade ett intryckför 4 år sedan
  👍Värt att läsa

  En interessant og lærerig bog, og for en sjælden gangs skyld en bog, skrevet af en mand, hvor mænd også kan være med. Mark Manson har mange gode pointer, og pakker ikke tingene ind i vat.

 • Jacob Højgaard Thinggaarddelade ett intryckför 2 år sedan
  👍Värt att läsa

  Befriende og ærlig.

Citat

 • Olav Wendelboe Nielsenhar citeratför 5 år sedan
  Det fungerer sådan her: En dag dør du. Jeg ved, det er rimelig åbenlyst, men jeg ville lige minde dig om det, i tilfælde af at du havde glemt det. Du og alle, du kender, vil snart være døde. Og i den korte tid mellem nu og din død har du et begrænset antal gange, du kan være fucking engageret. Meget få, faktisk. Og hvis du vil gå rundt og være fucking engageret i alt og alle uden at vælge noget fra, ja, så er du fucked.
 • Johanne Højholm Jakobsenhar citeratför 4 år sedan
  At træffe beslutninger baseret på følelsesmæssig intuition uden brug af sund fornuft er stort set altid en dum ide. Ved du, hvem der baserer hele deres liv på deres følelser? Treårige børn. Og hunde. Og ved du, hvad treårige børn og hunde også gør? De skider på gulvet
 • Olav Wendelboe Nielsenhar citeratför 5 år sedan
  Vores mest ekstreme forandringer er ofte sket efter vores værste øjeblikke. Først når vi oplever den intense smerte, er vi villige til at se på vores værdier og stille spørgsmål ved, hvorfor de tilsyneladende svigter os. Vi har brug for en form for eksistentiel krise for at kunne se objektivt på, hvordan vi har skabt mening med vores liv, og så overveje at ændre kurs.

I bokhyllorna

fb2epub
Dra och släpp dina filer (upp till fem åt gången)