bookmate game
da

Forlaget Memoris

Citat

Sofie Rahbekhar citerati fjol
Mål defineres normalt som ting som at tage en uddannelse, købe et hus ved vandet, eller at tabe sig syv kilo. Men den slags mål kan kun skabe begrænset lykke i dit liv. De kan være gode, når du jagter hurtige, kortsigtede fordele, men som rettesnor for din generelle livsbane er de elendige.

Picasso var produktiv gennem hele livet. Selv da han var i halvfemserne, producerede han kunst og blev ved indtil sine sidste år. Hvis hans målestok havde været at ‘blive berømt’ eller ‘tjene en ordentlig røvfuld penge inden for kunst’ eller ‘male tusind malerier’, så var han gået i stå undervejs.
Jan Moustgaardhar citerati fjol
Der er forskel på at give en anden skylden for din situation og på, at den person er ansvarlig for din situation. Ingen andre end dig er nogensinde ansvarlig for din situation. Mange mennesker kan være skyld i, at du er ulykkelig, men du er den eneste, der har ansvaret for, at du er ulykkelig. Det er, fordi du altid vælger, hvordan du vil opfatte ting, og hvordan du vurderer ting. Du vælger altid den målestok, som du måler dine oplevelser ud fra.
Jan Moustgaardhar citerati fjol
Min første kæreste dumpede mig på en vild måde. Hun var mig utro med sin lærer. Det var overvældende. Og med overvældende mener jeg, at det føltes som at blive slået hundrede gange i maven med en knytnæve. For at gøre ondt værre, forlod hun mig hurtigt til fordel for ham, da jeg konfronterede hende med det. Tre år sammen skyllet ud i toilettet uden
fb2epub
Dra och släpp dina filer (upp till fem åt gången)