bookmate game

Lone Aburas

Bookmate
6Böcker4Följare
Lone Aburas debuterede i 2009 med den roste roman »Føtexsøen«, der spillede på hendes egen virkelighed med forfatterdrømme, der var svære at realisere. Siden udkom »Den svære toer«. Generelt er det kendetegnene at de realistiske roman-scenarier er nært beslægtet med forfatterens egne oplevelser.
  Bookmatelade till en bok i bokhyllanLone Aburasför 6 månader sedan
  Uden for velhaverreservatet DEN FRIE VERDEN lever de fattige, de desperate, den billige menneskelige arbejdskraft.

  Loa er vokset op midt inde i smørhullet med store mansions, frugtsmoothies fra egen avl, sexpositivitet og yogatrænede forældre med protestantisk arbejdsmoral og god pH-balance. Og som bonus: en kolerisk mormor, der i ny og næ vågner fra sin periodiske dvale og fremfører en vred politisk monolog, inden hun igen forsvinder ind i søvnen.
 • Bookmatelade till en bok i bokhyllanLone Aburasför 5 år sedan
  Lone Aburas' bog Det er et jeg der taler (Regnskabets time) er en stakåndet, politisk og poetisk protesttale, der nyfortolker genren agitprop.
 • Bookmatelade till en bok i bokhyllanLone Aburasför 5 år sedan
  Det kommer til at ske er en fortælling om at have en dårlig barndom og få succes på at skrive om den og derefter blive konfronteret med de mennesker, man skrev om, der ikke er tilfredse og vil hævne sig.
 • Bookmatelade till en bok i bokhyllanLone Aburasför 5 år sedan
  Robert er tandlæge. Rebecca underviser i geografi på VUC. De mødtes under en rodbehandling. En måned efter flyttede de sammen med deres sure teenagebørn i hans store lejlighed. De har jævnligt en form for samleje.

  En dag har Robert fået sig en badge. ”Jeg skjuler en flygtning”, står der.
 • Bookmatelade till en bok i bokhyllanLone Aburasför 5 år sedan
  Lone Aburas' roman Den svære toer følger en gruppe mennesker der spænder lige fra nyuddannede akademikere, til frisører, centervagter og efterlønnere. Personerne skildres i deres respektive liv og af til krydses deres veje. Bl.a møder akademikeren Kristoffer, frisøren Lilly i hundegården, da han ufrivilligt bliver hundeejer til retrieveren Rigmor.
 • Bookmatelade till en bok i bokhyllanLone Aburasför 5 år sedan
  Lene arbejder som kassedame i Føtex, mens hun arbejder på sin debutroman, der i hvert fald ikke skal handle om hendes opvækst i Høje Taastrup med en egyptisk far med store planer og en dansk mor, der ikke altid kunne se de store muligheder i grillbaren Cocktail eller i at sælge paraplyer og grimme vindjakker.
fb2epub
Dra och släpp dina filer (upp till fem åt gången)