bookmate game
Lone Aburas

Føtexsøen

Lene arbejder som kassedame i Føtex, mens hun arbejder på sin debutroman, der i hvert fald ikke skal handle om hendes opvækst i Høje Taastrup med en egyptisk far med store planer og en dansk mor, der ikke altid kunne se de store muligheder i grillbaren Cocktail eller i at sælge paraplyer og grimme vindjakker.

Men det går ikke så godt med det store projekt, ideen og energien udebliver, og imens går livet med kassedifferencer i Føtex, med den ambitiøse kæreste Johan, der ikke kan se, hvorfor det skal være så svært, og ikke mindst med forholdet til forældrene og den store arabiske familie.
145 trycksidor
Ursprunglig publicering
2010
Utgivningsår
2010
Förlag
Gyldendal

Andra versioner

Har du redan läst den? Vad tycker du om den?
👍👎

Intryck

 • Malene Binger Madsendelade ett intryckför 5 år sedan
  💩Riktigt skräp
  🙈Hängde inte med
  💤Trrrrrråååkig!

  Føtexsøen er en kort roman men føles som at læse en bog på 500 sider. Der er enkelte gode passager men ellers som en biografi skrevet af en person uden noget livs indhold.

 • Malene Kroghdelade ett intryckför 4 år sedan
  👍Värt att läsa

Citat

 • Ghada Alihar citeratför 4 år sedan
  Tænk at kunne leve af at skrive. Var jeg forfatter, ville jeg lege med den sætning: Jeg lever når jeg skriver. Jeg skriver når jeg lever. Jeg dør hvis jeg ikke skriver. Og når jeg siger, at jeg ikke kan
 • Ghada Alihar citeratför 4 år sedan
  Jeg hader at arbejde. Endnu
 • Ghada Alihar citeratför 4 år sedan
  er jeg stadig. Ligesom jeg er på alle andre, der skriver godt. Det kan ærgre mig, at det ikke er mig, som har fundet på Tilværelsens ulidelige lethed. Borgerskabets diskrete charme. Hjertet er

I bokhyllorna

fb2epub
Dra och släpp dina filer (upp till fem åt gången)