bookmate game
da
Böcker
Alex Schulman

Overleverne

Tre voksne brødre er sammen kørt op gennem Sverige til den ødegård, hvor de har tilbragt alle deres barndoms somre. Det er første gang i tyve år, de er tilbage. Med sig har de deres mors aske, som de vil sprede ved stedet.


Som børn legede de frit på klipperne omkring det lille hus, badede i søen og gik på opdagelse i skoven. Men der skete noget, som gjorde, at de aldrig tog tilbage. Noget, de aldrig har talt om. De tre brødre har meget forskellige erindringer om den sidste skelsættende sommer, om deres forældre, og om det, der fik alt til at gå i stykker.


Overleverne er en rørende og foruroligende roman om at genopleve sin barndom som voksen. Om at forstå sin familie og de hændelser, man er formet af.

.
205 trycksidor
Upphovsrättsinnehavare
Lindhardt og Ringhof
Ursprunglig publicering
2021
Utgivningsår
2021
Översättare
Charlotte Glahn

Andra versioner

Har du redan läst den? Vad tycker du om den?
👍👎

Intryck

 • Jens Astordelade ett intryckför 6 månader sedan

  Tja

 • Flemming Todbjerg-nielsendelade ett intryckför 7 månader sedan
  👍Värt att läsa

  Livsklog

 • Stine Birgitte Frederiksendelade ett intrycki fjol
  👍Värt att läsa

  Tung læsning 😰

Citat

 • Hans Riishar citeratför 3 månader sedan
  Benjamin betragter Pierres ryg, lytter til urinen, der ram
 • Monahar citeratför 3 år sedan
  Men de talte ikke om det, der var sket, det havde de aldrig gjort, og det gjorde de heller ikke nu, for ingen af dem vidste, hvordan man skulle gøre, og måske var det ikke nødvendigt, måske var stilheden det smukkeste, de kunne have sammen, for der var kun Benjamin og faren, moren var der ikke, og de var frie og rene, uden hendes kraftfelt, som to medfanger, der var brudt ud af fængslet og pustede ud efter flugten, smagte på friheden sammen. De talte ikke, ikke rigtigt, men måske var de alligevel lykkelige den dag, hvor de opmærksomt så sig omkring i rummet, og indimellem mødtes deres blikke, og de smilede til hinanden.

I bokhyllorna

fb2epub
Dra och släpp dina filer (upp till fem åt gången)