bookmate game
da
Böcker
Rane Willerslev

På flugt i Sibirien

En dramatisk og lettere vanvittig historie fra det iskolde Sibirien. For at gøre en ende på århundreders udnyttelse af de sibiriske zobeljægere iværksatte antropolog Rane Willerslev et idealistisk pelsprojekt. Men det gik hurtigt skævt, da han kom på tværs af den russiske mafia og måtte flygte ud i den nådesløse tajga, hvor jagten er et spørgsmål om liv eller død.

210 trycksidor
Ursprunglig publicering
2015
Utgivningsår
2015
Förlag
Gyldendal

Andra versioner

Har du redan läst den? Vad tycker du om den?
👍👎

Intryck

 • Frank Fredslund Nielsendelade ett intryckför 3 år sedan
  👍Värt att läsa

  Meget spændende og betagende fortælling om en tid, der nu ikke er så fjern.....

 • Rene Flannovdelade ett intryckför 3 år sedan
  💡Lärde mig mycket
  🎯Givande

  Og spændende

 • Kurt Sejr Hansendelade ett intryckför 4 år sedan
  👍Värt att läsa

  Spændende læsning,fin personlig beretning

Citat

 • Erik Johansen Jappehar citeratför 2 år sedan
  »Sovjetideologerne var så skråsikre, at de glemte at skelne nøje imellem det, der ligner, og det, der er identisk. Og de forsøgte at udvikle teoretiske modeller over verden, hvor alt passer sammen på kryds og på tværs. Blot glemte de, at alle teorier er modeller af virkeligheden og ikke virkeligheden selv. På den måde gled hele systemet over i en slags sindssyg tilstand. Det er en farlig tilbøjelighed, som det politiske har. Men Kierkegaard vidste, at virkeligheden ligger uden for ordet, og at vi som mennesker ikke er i stand til at komme med en total beskrivelse af verden.
 • Erik Johansen Jappehar citeratför 2 år sedan
  For sådan er jeg blevet opdraget: Ligegyldigt hvor forskellige vi mennesker er, ligegyldigt hvor uensartet vores kulturelle baggrund måtte være, så er vi alle ens i kraft af vores fornuft. Appelleres der til denne fornuft, vil det gode altid sejre. Men sådan er det ikke gået, tværtimod. Den Kierkegaard-kyndige dyrlæge, Germagen, ramte ikke blot plet i sin kritik af sovjetteknokraternes klippetro på, at de kunne planlægge alt, at de kunne regne sig frem til konsekvenserne af deres handlinger. Han ramte også mig lige i hjertet, da han talte om at være et offer for menneskets enfoldige tro på fornuftens sejrsgang. Jeg mærker, hvordan mit værdigrundlag er blevet sparket væk under mig. Til trods for mine rationalistiske og sobre idealer har jeg i min inderste sjæl været en storromantiker, et fjols.
 • Palle Rasmussenhar citeratför 4 år sedan
  Efter godt og vel en måned sammen, vender det gamle ægtepar og jeg næsen hjemad mod Nelemnoje. I skumringen under bådturen hører jeg en ugle, hvis tuden lyder som en sjæl, der klagende anmoder

I bokhyllorna

fb2epub
Dra och släpp dina filer (upp till fem åt gången)