bookmate game
da
Böcker
Martin A. Hansen

Løgneren

Løgneren, der hører til Martin A. Hansens populæreste romaner, blev oprindelig skrevet som radioroman, udgivet 1950. Den er formet som en dagbog skrevet af Johannes Vig, der er lærer og degn på Sandø. Han er den fremmede, rodløse på øen, hvis beboere er fast forankrede i deres kristne livssyn og tro. I alle forhold er han løgneren på grund af manglende engagement, indtil han ved det erotiske møde med Rigmor til sidst rives med af den “vildskab” der forbinder sig med romanens forår …
I denne nye udgave indledes bogen med et forord af skuespilleren Jens Albinus.
183 trycksidor
Ursprunglig publicering
2015
Utgivningsår
2015
Förlag
Gyldendal

Andra versioner

Har du redan läst den? Vad tycker du om den?
👍👎

Intryck

 • Jon Wulff Petersendelade ett intryckför 4 år sedan
  👍Värt att läsa

  Stille og rolig fortælling om livet på en lille ø, der i vinterhalvåret er afskåret fra omverdenen. På trods af det rolige tempo er bogen fængende. Der hænger hele tiden et par spørgsmål i luften, som man langsomt nærmer sig svarene på.

 • Jesper Pedersendelade ett intryckför 2 år sedan
  👍Värt att läsa

 • Jørn Harald Paghdelade ett intryckför 4 år sedan
  👍Värt att läsa

Citat

 • Annehar citeratför 13 dagar sedan
  Ja, man opdager at man står her og ser roligt ned over dem. Ser ansigterne og ser dem dog ikke. Møder alles øjne og møder ingen øjne.
 • Annehar citeratför 18 dagar sedan
  Det er landskabet, deres erindring skal gro i. Men mon de ikke ser det, fordi de er nødt til at sidde herinde? Når de leger udenfor ser de det ikke.
 • Theahar citeratför 5 år sedan
  Min kæreste! Jeg har ventet og ventet dig. Jeg kan ikke stille noget op, når du kommer sådan. Men det er meningsløst, meningsløst, min ven, meningsløst, meningsløst, meningsløst. Jeg er ikke noget alvorligt for dig. Det troede jeg i går. Du har ødelagt det fra i går. Noget der var levende. Jeg kan ikke stille noget op. Men det er meningsløst. Du har gjort det til en løgn. Du er bare ond og vild.

I bokhyllorna

fb2epub
Dra och släpp dina filer (upp till fem åt gången)