bookmate game
da

Fjodor Dostojevskij

Den russiske forfatter Fjodor Mikhailovitj Dostojevskij (1821-1881) er bedst kendt for sine romaner ”Forbrydelse og Straf”, ”Idioten” og ”Brødrene Karamazov”, men i løbet af sit liv skrev han et utal af romaner og noveller, som var inspirationskilde for blandt andre filosofferne Friedrich Nietzsche og Jean Paul Sartre. Dostojevskij tilbragte fire år af sit liv i en sibirsk fangelejr for revolutionær aktivitet, hvilket også har præget hans forfatterskab.

Citat

Laura Stentzerhar citerati fjol
Mennesket er kort sagt latterligt indrettet.
Joan Lønborghar citerati fjol
Sidste vinter havde en anden studerende han kendte, Pokorjev, inden sin afrejse til Kharkov ladet en bemærkning falde om Aljona Ivanovna og havde givet Raskolnikov hendes adresse
Joan Lønborghar citerati fjol
Næsten ved siden af ham, ved et andet bord, sad en studerende, som han ikke kendte og ikke kunne huske at have set før, og en ung officer.

Intryck

Astrid Fribodelade ett intrycki fjol
👍Värt att läsa

Helt utrolig bog. Dostojevskij er toppen af verdenslitteraturen. Man kender personerne, man lider med dem, griner (sjældent) og græder med dem. Det er en fortælling om fattigdom, moral og svære kvaler, men også om den reneste godhed. Alt er i denne bog.
Vidunderlig oplæser

Niels Nørholmdelade ett intryckför 8 månader sedan
👍Värt att läsa

En bog der skal høres igen

Else Filrup Pedersendelade ett intryckför 2 månader sedan
👍Värt att läsa

 • Fjodor Dostojevskij
  En fæl historie og andre fortællinger
  • 37
  • 3
  • 1
  • 5
  da
  Böcker
 • fb2epub
  Dra och släpp dina filer (upp till fem åt gången)