bookmate game
Jussi Adler-Olsen

Syv m2 med lås

Berätta för mig när boken läggs till
För att kunna läsa den här boken överför filer i EPUB- eller FB2-format till Bookmate. Hur laddar jag upp en bok?
Anden juledag 2020. Carl Mørck sidder i håndjern på bagsædet af en politibil med kurs mod Vestre Fængsel. Efter 15 år har den voldsomme sømpistolsag indhentet ham, og anklager om narkosmugling og drab truer med at ødelægge hans liv og karriere.

Kollegerne hos Københavns Politi vender ham ryggen, og det går snart op for Carl, at hans liv er i overhængende fare blandt de indsatte voldsmænd, svindlere og korrupte betjente. Men hvem er det, der har sat en milliondusør på Carls hoved – og hvorfor?

Mens Carl Mørck kæmper i blinde mod den ukendte bagmands håndlangere, må Rose, Assad og Gordon gå imod en direkte ordre fra drabschefen og forsøge at udrede sømpistolsagens lange, indviklede tråde.

I Afdeling Q-seriens længe ventede finale er verden vendt på hovedet. De gode viser sig som onde, de onde som gode, og ofrene som de stærkeste.

JUSSI ADLER-OLSEN debuterede i 1997 med Alfabethuset og skrev siden Og hun takkede guderne og Washington Dekretet. I 2007 udkom første bind i serien om Afdeling Q Kvinden i buret. Herefter fulgte Fasandræberne, Flaskepost fra P, Journal 64, Marco Effekten, Den grænseløse, Selfies, Offer 2117, Natrium Chlorid og i 2023 bind 10 Syv m2 uden lås. Bøgerne om Afdeling Q udgives på over 40 sprog og topper jævnligt bestsellerlisterne i særligt Tyskland, Norge og Holland. De første seks bind i serien er filmatiseret, og flere er på vej.
Den här boken är inte tillgänglig just nu
542 trycksidor
Upphovsrättsinnehavare
Politikens Forlag
Ursprunglig publicering
2023
Utgivningsår
2023
Har du redan läst den? Vad tycker du om den?
👍👎

Intryck

 • Merete Fengerdelade ett intryckför 21 dagar sedan
  👍Värt att läsa

  God og spændende

 • Birgit Gottliebdelade ett intryckför 4 månader sedan
  👍Värt att läsa

  Super bog spændende læsning

 • leneberteldelade ett intryckför 4 månader sedan
  👍Värt att läsa

  Endnu en spændende bog

Citat

 • Henrik Vestergaard Sørensenhar citeratför 10 timmar sedan
  “Nå, det gør du åbenbart ikke.
 • Søren Wiborghar citerati förrgår
  Bente åbnede sit vindue, tændte en cigaret og stirrede på gløden, mens hun prøvede at stykke det hele sammen. Fandens til rod, og det var ikke blevet nemmere, siden hun havde mistet forbindelsen til Ed
 • Søren Wiborghar citerati förrgår
  Hardy støttede sig til lænestolen, hvor Carl sad. Begges blikke var meget mørke. “Jamen, hvorfor? Hvad skete der, bare kort!”
  “Kort?! Jeg skal prøve. Advokat Christian Mandrup beordrede d

I bokhyllorna

fb2epub
Dra och släpp dina filer (upp till fem åt gången)