bookmate game
da
Böcker
Caroline Albertine Minor

Hummerens skjold

De tre Gabel-søskende lever vidt forskellige liv: Ea er flyttet til San Francisco, hvor hun bor sammen med fotografen Hector og hans datter Coco, Sidsel er enlig mor til Laura og arbejder som konservator på et museum i København, mens deres egenrådige lillebror, Niels, lever som plakatopsætter og uden fast bopæl. Med årene er forskellighed blevet til afstand, men over fem dage i april må de på ny tage stilling til hinanden og deres fælles historie. Sidsel er nødt til at bede Niels om en tjeneste, der udfordrer hans selvvalgte ensomhed, og Ea giver lyd fra USA. I håb om at få kontakt til deres mor har hun besøgt clairvoyanten Bee Wallens. Der er et spørgsmål, som har meldt sig med påtrængende nødvendighed.

'Hummerens skjold' er en fortælling om familiens mytologi. Om at svigte og yde omsorg, om brudte forbindelser og de forbindelser, der overskrider forventninger, formåen og indimellem livet selv.
243 trycksidor
Upphovsrättsinnehavare
Gutkind
Ursprunglig publicering
2020
Utgivningsår
2020
Förlag
Gutkind
Har du redan läst den? Vad tycker du om den?
👍👎

Intryck

 • Anne Poulsendelade ett intryckför 4 år sedan
  🎯Givande

  Jeg er ikke helt sikker på, jeg forstår formålet eller budskabet med den her bog. Vi følger blot tre mennesker på et tidspunkt i deres liv, og hører om hvordan det går dem lige i dette øjeblik. Derfor er det svært at sige, hvad man får ud af bogen. Den er læst og det var så det.

  Selvom jeg har det på den måde, så var der alligevel noget ved bogen, som jeg ret godt kunne lide. Sproget er rigtig fint og var med til at selvom, jeg ikke ser budskabet i bogen, så var det alligevel rart at læse bogen. De 3 Gabel-søskende bliver også skrevet frem på en måde, så jeg kom til at holde af dem og så jeg synes det var hyggeligt, at følge dem i deres liv.

  Alt i alt er min oplevelse af "Hummerens skjold", at selvom jeg ikke helt forstår ideen bag bogen, så var sproget en fornøjelse og det var hyggeligt at få et indblik i Gabel-søskendes liv.

 • Per Jacobsen Heapdelade ett intryckför 4 år sedan
  👎Hoppa över den här

  Fængede ikke..gav op.

 • Anette Sparre Friborgdelade ett intryckför 3 år sedan
  👍Värt att läsa
  💡Lärde mig mycket
  🎯Givande

I bokhyllorna

fb2epub
Dra och släpp dina filer (upp till fem åt gången)