bookmate game

Internationale bestsellere

Jentas
8Böcker550Följare
Bøger, som hele verden læser.
  Jentaslade till en bok i bokhyllanInternationale bestsellereför 6 år sedan
  Nummer 1 på New York Times’ bestsellerliste og vinder af Costa First Novel Book Award 2017. Skotske forfatter Gail Honeymans debutroman.

  Eleanor Oliphant er en socialt kejtet kvinde, der lever et liv i ensomhed. På hverdagene passer hun sit kontorjob, og weekenderne består af dybfrost-pizza og vodka. Men hun har det helt ’fint’, og ingen har nogensinde fortalt hende, at livet kan være mere end det.
  Alting forandrer sig dog, da Eleanor møder Raymond, den kluntede, usoignerede IT-fyr fra kontoret. Da hun og Raymond sammen hjælper Sammy, en ældre herre, der er faldet på fortovet, spirer et venskab gradvist frem mellem dem. Raymond lader sig ikke afskrække af Eleanors ligefremme og til tider uhøflige facon, og det er takket være ham, at Eleanor i sidste ende tør åbne sit eget forrevne hjerte og begynde at læge fortidens dybe sår.

  Eleanor Oliphant, der snart kan ses på filmlærredet med Reese Witherspoon som producer, er en på én gang rørende, humoristisk og skæv fortælling om den livsvigtige kontakt mellem mennesker og vejen ud af ensomhed.
  Jentaslade till en bok i bokhyllanInternationale bestsellereför 6 år sedan
  Sommetider er der ingen steder at skjule sig…

  Da en fremmed beder Jo Blackmore om et lift, siger hun ja, men ønsker hurtigt, at hun ikke havde. Den fremmede kender Jos navn, hun kender hendes mand, Max, og hun har en vante, der tilhører parrets toårige datter, Elise.
  Det, der begynder med en diskret trussel, udvikler sig hurtigt til et mareridt, hvor politiet, de sociale myndigheder og endda Jos egen mand vender sig imod hende.
  Ingen vil tro på, at Elise er i fare. Men Jo ved, at hun kun kan beskytte sit barn på én måde – ved at flygte.
 • C.L. Taylor
  Flugten
  • 241
  • 1
  • 15
  • 21
  da
  Böcker
 • Jentaslade till en bok i bokhyllanInternationale bestsellereför 6 år sedan
  Cass har haft det svært siden den aften, hun så bilen i skoven. Den stod ved den bugtede vej ude i skoven, mens regnen silede ned, og der sad en kvinde i bilen – den kvinde, der blev dræbt. Cass har forsøgt at skubbe forbrydelsen ud af sine tanker, for hvad kunne hun i grunden have gjort? Det er en farlig vej at befinde sig på under et uvejr, og hun ville sandsynligvis selv være kommet til skade, hvis hun var standset. Og ikke bare det, hendes mand ville også være blevet rasende, hvis han havde fået at vide, at hun havde brudt sit løfte til ham om ikke at skyde genvej gennem skoven.

  Men lige siden den aften er hun begyndt at glemme alle mulige småting. Hvor hun stillede bilen, om hun har taget sine piller eller ej, ja, selv koden til alarmen.
  Det eneste, hun ikke kan glemme, er kvinden, den kvinde, hun måske kunne have reddet, og den forfærdelige skyldfølelse, der bliver ved med at nage hende.
  Og de tavse opkald, hun hele tiden får, og følelsen af, at der er nogen, der holder øje med hende …
 • B.A. Paris
  Sammenbruddet
  • 453
  • 25
  • 33
  • 42
  da
  Böcker
 • Jentaslade till en bok i bokhyllanInternationale bestsellereför 7 år sedan
  Ingen vej tilbage af Lee Child er fortsættelsen i Jack Reacher-serien, som er filmatiseret med Tom Cruise i hovedrollen. Får dansk biografpremiere d. 20/10 2016.

  Jack Reacher rejser fra South Dakota og når endelig frem til hovedkvarteret for militærpolitiets 110. Specialenhed, som er hans tidligere arbejdsplads i Virginia, Washington D.C. Dette sted er det tætteste på et hjem, Reacher har haft.

  Reacher er rejst tilbage til sin gamle enhed for at mødes med Susan Turner, som er enhedens nye kommandoofficer. De har kun talt sammen i telefonen, men da Reacher ankommer til stedet, finder han ingen Susan Turner. Han bliver i stedet konfronteret med en flere år gammel mordanklage og tvinges til at indgå i hæren igen.

  Reacher er ikke typen, der stikker halen imellem benene, når det hele ramler, så han er fast besluttet på at opspore Susan Turner og få renset sit navn – alt imens han har både FBI, det lokale politi, hæren og 4 ukendte bisser lige i hælene!

  I sin desperate søgen efter retfærdighed og sandhed bliver Reacher i høj grad sat på prøve og er tvunget til at tage sit liv op til revision. Er det frie liv på landevejen det rette for ham? Har han truffet de rigtige valg i sit liv, og hvilken person er han egentlig blevet til..?
 • Lee Child
  Ingen vej tilbage
  • 623
  • 31
  • 31
  • 56
  da
  Böcker
 • Jentaslade till en bok i bokhyllanInternationale bestsellereför 7 år sedan
  Han sniger sig ind i kvinders hjem om natten og lister lydløst ind i værelserne, hvor de ligger og sover, men snart vil vågne op til et levende mareridt. Hans metodes præcision antyder, at der er tale om en gal læge, hvad der får aviserne i Boston til at kalde ham ’Kirurgen’. Med kriminalassistenterne Thomas Moore og Jane Rizzoli i spidsen må politiet opsøge offeret for en næsten identisk forbrydelse – for to år siden nedkæmpede og dræbte lægen Catherine Cordell sin overfaldsmand, inden han kunne nå at fuldføre sit forehavende.
  Men denne nye morder genskaber med uhyggelig akkuratesse detaljerne omkring overfaldet på Cordell. For hvert nyt mord er det, som om han håner hende og indsnævrer afstanden fra hendes arbejdsplads til hendes hjem. Og hverken Moore eller Rizzoli kan beskytte Cordell mod en hensynsløs morder, som tilsyneladende kender – og svælger i – den hemmelige frygt hos de kvinder, han dræber.
 • Tess Gerritsen
  Kirurgen
  • 913
  • 9
  • 60
  • 94
  da
  Böcker
 • Jentaslade till en bok i bokhyllanInternationale bestsellereför 7 år sedan
  #1 PÅ SUNDAY TIMES-BESTSELLERLISTE. EN NEW YORK TIMES-BESTSELLER
  Kender du Jack og Grace? Han ser godt ud og er velhavende. Hun er både charmerende og elegant. De er stadig nygifte, men det virker allerede, som om de har alt. Man kan bare ikke undgå at kunne lide dem. Man bliver fortryllet af luksussen og den lette stemning i deres hjem, af deres imponerende middagsselskaber. Man får lyst til at lære Grace bedre at kende.
  Men det er ikke så let, for Jack og Grace er mildest talt uadskillelige. Nogle ville sige, at det er ægte kærlighed. Andre ville undre sig over, hvorfor Grace aldrig tager telefonen. Eller hvorfor hun aldrig kan mødes til en kop kaffe, selv om hun ikke arbejder. Eller hvorfor hun tilsyneladende aldrig tager noget med sig, når hun går hjemmefra. Og hvorfor alle vinduerne i stueetagen er sikret med metalskodder. Hvad foregår der egentlig bag de lukkede døre?
 • B.A. Paris
  Bag lukkede døre
  • 2.9K
  • 14
  • 231
  • 336
  da
  Böcker
 • Jentaslade till en bok i bokhyllanInternationale bestsellereför 7 år sedan
  Bogen lå på den amerikanske bestsellerliste i et år.

  Tracy Chevaliers mesterværk som er solgt i mere end 100.000 eksemplarer i Danmark,

  Delft, 1664. Griet bliver ansat som tjenestepige hos maleren Johannes Vermeer. Hun skal gøre rent i hans atelier. Desuden skal hun assistere Vermeers kone, Catharina, der er gravid en stor del af tiden. Det var ikke altid let at være tjenestepige i 1660ernes Holland. Som ny i huset er Griet nederst i hakkeordenen. Og hendes liv bliver ikke lettere, da Vermeer begynder at bruge hende som model. Især ikke, da han forlanger, at hun skal bære hans kones perleørering. En fascinerende fortælling bygget op omkring tilblivelsen af det kendte maleri Pige med perleørering, også kaldet Pige med turban. Et af de mest elskede af Vermeers kun ca. 40 kendte malerier.
  Jentaslade till en bok i bokhyllanInternationale bestsellereför 7 år sedan
  VINDER AF THE EDGAR PRISEN I USA SOM ÅRETS BEDSTE BOG 2017

  Normalt tager den fallerede kunstmaler Scott Burroughs færgen til New York fra Martha´s Vineyard, hvor han bor.
  En søndag i august bliver han dog uventet tilbudt en plads på familien Batemans privatfly.
  16 minutter senere sker det utænkelige: Flyet styrter i havet.
  De eneste overlevende er Scott og en fire år gammel dreng, som med ét er eneste tilbageværende medlem af en ufatteligt rig og magtfuld mediemoguls familie.

  Bogen skildrer skiftevis konsekvenserne af flystyrtet og passagerernes og besætningsmedlemmernes forhistorier.
  En børsspekulant fra Wall Street og hans hustru, en texansk festabe, der netop er ankommet fra London, en ung kvinde med livskrise og en karrierepilot samt de mystiske omstændigheder, der fører frem til styrtet.
  Alt bliver langsomt stykket sammen til et større billede.
  Var det en ulykke, der tog livet af så mange betydningsfulde personer? Eller var der tale om et attentat?
  Medierne går amok i en blodrus, og luften er tyk beskyldninger.
  Alt imens Scott kæmper for at klare sin nye berømmelse på godt og ondt, arbejder myndighederne i døgndrift på at bjærge vraget og finde frem til sandheden.
 • Noah Hawley
  Før faldet
  • 535
  • 15
  • 22
  • 51
  da
  Böcker
fb2epub
Dra och släpp dina filer (upp till fem åt gången)