Tom Buk-Swienty

Bookmate
6Böcker62Följare
Historiker, journalist og forfatter, der blandt andet er kendt for sine bøger om krigen i 1864. Han debuterede som forfatter i starten af nullerne med sine bøger om USA, og har siden modtaget stor ros for sine historiske bøger.
  Bookmatelade till en bok i bokhyllanTom Buk-Swientyför 5 år sedan
  "Med sin medrivende og store fortælleglæde og på baggrund af en omfattende, nylig offentliggjort brevkorrespondance, der gør det muligt at tegne et nyt og frisk portræt af LØVINDEN, skildrer Tom Buk-Swienty Blixens liv i Kenya, præget af økonomiske trængsler, storslåede safarier, fejlslagen høst, verdenskrig, faldende konjunkturer, skilsmisse, forelskelse, grænseløs kærlighed til landet og dets sorte befolkning — og tabet af det alt sammen. Farmen gik konkurs, Denys blev dræbt i et flystyrt, hun var dybt fortvivlet, forsøgte selvmord, men begyndte samtidig for alvor at skrive. Tilbage i Danmark skabte hun sig et verdensnavn som “story-teller”."
 • Tom Buk-Swienty
  Løvinden
  • 776
  • 248
  • 19
  • 70
  da
  Böcker
 • Bookmatelade till en bok i bokhyllanTom Buk-Swientyför 6 år sedan
  Tom Buk-Swienty tager i Det ensomme hjerte læseren med på en dramatisk rejse gennem Det Tredje Rige. Bogen er fortællingen om den unge tysker Hans Horn, der under Anden Verdenskrig bliver hvirvlet ind i det nazistiske Tysklands vanvittige krig.
 • inte tillgänglig
 • Bookmatelade till en bok i bokhyllanTom Buk-Swientyför 6 år sedan
  Thomas Dinesen (Tommy) indgår som 14-årig en pagt med sin syv år ældre søster: De skal finde ’Faders Gud, det store i livet’. Faderen er Wilhelm Dinesen, død ved selvmord i 1895, søsteren er Karen Blixen, i familien kaldet Tanne. Søskendeparret glemmer aldrig det fælles løfte.
  Bookmatelade till en bok i bokhyllanTom Buk-Swientyför 6 år sedan
  en stor biografisk fortælling i to bind om den aristokratiske eventyrer, kriger, jæger, politiker og forfatter Wilhelm Dinesen (1845–95). Dinesen var i sin samtid kendt som ”Kaptajn Dinesen”. I dag er han måske bedst kendt som Karen Blixens far.
  Bookmatelade till en bok i bokhyllanTom Buk-Swientyför 6 år sedan
  Klokken to om natten den 29. juni 1864 glider en sværm af prøjsiske landgangsbåde ud på det spejlblanke sund med kurs mod Als, hvor den danske hær befinder sig. Da de er halvvejs, opdager danskerne dem. Det afgørende slag kan begynde.
  Bookmatelade till en bok i bokhyllanTom Buk-Swientyför 6 år sedan
  Hele tre danske brigader var dødsdømte, da de om aftenen den 17. april 1864 rykkede op i de sønderbombede skanser på Dybbøl Banke, som blev belejret af en prøjsisk hær fire gange større end den danske.
fb2epub
Dra och släpp dina filer (upp till fem åt gången)