bookmate game

Bøger der giver dig kilden i maven

FLAMINGO
7Böcker310Följare
Nogle bøger går lige i kroppen, giver dig kilden i maven og smil på læben. De er fyldt med kærlighed, skønne karakterer og en masse humor. Det er romance, når det er bedst. Sådan nogle bøger udgiver Flamingo, og her har vi samlet de bedste indenfor genren romance og new adult.
  FLAMINGOlade till en bok i bokhyllanBøger der giver dig kilden i mavenför 7 år sedan
  Hun er god til at nå sine mål …

  Det er sidste år på college, og Sabrina James har planlagt sin fremtid ned i mindste detalje: Først skal hun have sin eksamen, så sparke røv på jurastudiet og derefter lande et velbetalt job i et brutalt effektivt advokatfirma. Med i planen for at undslippe sin pinlige fortid er helt sikkert ikke en toplækker ishockeyspiller, der tror på kærlighed ved første blik. Men nogle gange er en enkelt nats sydende hot sex og overraskende stor ømhed alt, der skal til for at vende op og ned på dit liv.

  Men spillet er lige blevet en hel del mere kompliceret

  Tucker er af den overbevisning, at det at være en holdspiller er mindst lige så vigtigt som at være stjernen. Han har det fint med at opholde sig uden for rampelyset på isen, men i det at blive far som 22-årig nægter han at være bænkevarmer. Det skader ikke, at den vordende mor til hans barn er smuk, knivskarp og holder ham på tæerne. Problemet er, at der er lås og slå på Sabrinas hjerte, og den iltre brunette er alt for stædig til at tage imod hans hjælp. Hvis han vil dele livet med sin drømmekvinde, bliver han nødt til at overbevise hende om, at visse mål skal man være to for at nå.
 • Elle Kennedy
  Kamp til stregen
  • 1.9K
  • 28
  • 116
  • 188
  da
  Böcker
 • FLAMINGOlade till en bok i bokhyllanBøger der giver dig kilden i mavenför 7 år sedan
  "Jeg er nødt til at nævne den allerførste kysse scene i bogen. Hold nu op, den var simpelthen så godt skrevet! Virkelig, virkelig fantastisk. (4/5) " - Boghunden.dk

  "WOW! ’Aftalt spil’ tog mig med storm og jeg måtte virkelig tvinge mig selv til at lægge den fra mig, så jeg kunne få noget søvn da klokken nærmede sig tidligt morgen. (6/6) " - deungesord.dk

  Hannah er på alle måder fuld af selvtillid; bare ikke når det kommer til sex og forførelse. Og nu er hun blevet forelsket i Justin, så hvordan skal hun fange hans opmærksomhed? Den eneste måde er, at gøre ham jaloux. Også selvom det indebærer, at hun skal privatundervise den irriterende, barnlige, selvtilfredse ishockey-holdkaptajn, Garrett, i bytte for en såkaldt ’date’.

  Garrett Graham har aldrig drømt om andet end at blive professionel ishockeyspiller. Men hans faldende karakterer truer drømmen og han bliver nødt til at få en privatlærer. Og hvem kunne være mere oplagt end Hannah? En sarkastisk brunette som kan sikre ham de karakterer, han behøver og som samtidig har brug for ham. Men da et enkelt, uventet kys fører til hed sex, går det hurtigt op for Garrett, at han ikke bare vil være en brik i et barnligt spil. Han bliver nødt til at overbevise Hannah om, at den fyr, hun i virkeligheden er forelsket i, er ham.

  Aftalt spil er første bind i den populære Off Campus-serie.
 • Elle Kennedy
  Aftalt spil
  • 2.8K
  • 30
  • 163
  • 250
  da
  Böcker
 • FLAMINGOlade till en bok i bokhyllanBøger der giver dig kilden i mavenför 7 år sedan
  "Igen vil jeg bare anbefale dig at komme i gang med denne intet mindre end fantastiske serie – du vil garanteret ikke fortryde det!" (5,5/6) De unges ord

  "Elle Kennedy skriver så forførrende at man umuligt kan lægge bogen (i-pad) fra sig. Den er fyldt med ung kærlighed, erotik og varme." - Litteratursiden

  John Logan, tredjeårsstuderende på Briar University, kan få alle de piger, han vil. Ishockeystjernens liv er én lang række af fester og engangsknald, men bag den afslappede charme og det flirtende smil gemmer han på en voksende fortvivlelse over den mur, han kommer til at banke panden mod, når han dimitterer. En tur i kanen med den sexede førsteårsstuderende Grace Ivers er derfor lige præcis den afledning, han har brug for. Men på grund af en tåbelig misforståelse lægger Grace ham på is, og Logan beslutter sig for at bruge sit fjerde og sidste studieår på at bevise, at han er værd at give en chance til.

  Efter et alt andet end fremragende første år er Grace tilbage på Briar efter sommeren, og hun er ældre, klogere og så meget ovre den arrogante ishockeyspiller, hun havde været lige ved at forære sin mødom. Der er ingen, der skal ynke hende, og hun er ikke længere den stille mus, hun var, da de først mødte hinanden. Og hvis Logan forventer, at hun bare lægger sig på ryggen og tigger ham om mere, så må han tro om igen. Hvis han vil have hende tilbage, så må han arbejde hårdt for det.

  Lagt på is er andet bind i den populære Off Campus-serie.
 • Elle Kennedy
  Lagt på is
  • 1.8K
  • 76
  • 112
  • 178
  da
  Böcker
 • FLAMINGOlade till en bok i bokhyllanBøger der giver dig kilden i mavenför 7 år sedan
  Allie Hayes har en krise. Dimissionen lurer lige om hjørnet og hun aner ikke, hvad hun skal stille op med sig selv efter college. Det bliver ikke bedre af, at hun netop er kommet ud af et længevarende forhold og stadig slikker sårene efter bruddet. Selvom hed rebound-sex helt sikkert ikke er svaret på hendes problemer, er den lækre ishockeyspiller Dean Di-Laurentis umulig at modstå. Men selv om hendes fremtid er uvis, er hun dog overbevist om, at Kongen af Engangsknald ikke figurerer i den.

  Dean er vant til at få det, han vil. Piger, gode karakterer, piger, anerkendelse, piger … Han er damernes mand og han har endnu ikke mødt en kvinde, der er immun overfor hans charme. Men så møder han Allie. På bare en enkelt nat vender den bramfrie blondine op og ned på hans verden – og nu vil hun bare være venner? Men slaget er ikke tabt endnu og Dean skruer helt op for charmeoffensiven. Men da hans liv tager en uventet drejning, indser han, at det måske er på tide at holde op med udelukkende at fokusere på scoringen … og i stedet sætte alt ind på kærligheden.

  Dømt ude er tredje bind i den populære Off Campus-serie, som også tæller Aftalt spil og Lagt på is.

  Serien er blevet rost til skyerne og er for alle med hang til en god historie fyldt med vidunderlig humor og atmosfære. Underfundig og romantisk og med karakterer fulde af personlighed.
 • Elle Kennedy
  Dømt ude
  • 1.8K
  • 43
  • 114
  • 154
  da
  Böcker
 • FLAMINGOlade till en bok i bokhyllanBøger der giver dig kilden i mavenför 7 år sedan
  Sloane Locke har levet et overbeskyttet liv alene med sin far og brødre. Men når hun fylder 21, bliver det anderledes; helt anderledes. Hun er klar til at bryde reglerne.

  Hemi Spencer er en mand med en mission, og intet eller ingen kan stoppe ham. Lige indtil Sloane træder ind i hans liv. Men hvor langt vil to mennesker gå for at leve i nuet, når nuet er det eneste, de har?

  Hvide løgne er første bind i den populære og storsælgende Pretty-serie. Serien er blevet rost til skyerne og er for alle, der elsker en god historie med masser af sex, jalousi, kærlighed og hemmeligheder.

  M. Leighton er New York Times og USA Today bestsellerforfatter.
 • M.Leighton
  Hvide løgne
  • 1.4K
  • 2
  • 73
  • 113
  da
  Böcker
 • FLAMINGOlade till en bok i bokhyllanBøger der giver dig kilden i mavenför 7 år sedan
  Kennedy Moore har endelig fået styr på sit liv efter forholdet til Reese Spencer. Nu, flere år senere, stærk og uafhængig, jagter hun sin store drøm – at blive professionel danser. Men Kennedy opdager hurtigt, at en pige, som ingen kender og som hverken har penge eller kontakter, får svært ved at få sin drøm opfyldt. Men så får hun et tilbud, hun ikke kan afslå.

  Reese Spencer tilbyder hende arbejde på sin yacht mod en garanteret audition. Det eneste Kennedy skal gøre er, at arbejde hårdt, holde hovedet koldt, og modstå Reese. Men Reese ønsker ikke at gøre det let for Kennedy. At se hende igen har sat hans blod i kog. Det tog ham årevis at glemme hende, men denne gang har han en plan. Den er enkel: at få Kennedy om bord på sin yacht, forføre hende, få hende ud af systemet og komme videre med sit liv.

  Men Reese har forberedt sig på alt andet end Kennedy – en pige, der er så stærk og samtidig så ødelagt, at det eneste han ønsker er, at komme hende til undsætning og redde hende. Også selv det betyder, at han skal redde hende fra ham selv.

  Store drømme er andet bind i den populære Pretty-serie.

  M. Leighton er New York Times og USA Today bestsellerforfatter. Hun har mere end 170.000 ratings på sitet Goodreads og hendes bøger udkommer i adskillige lande.
 • M.Leighton
  Store drømme
  • 1.2K
  • 99
  • 66
  • 87
  da
  Böcker
 • FLAMINGOlade till en bok i bokhyllanBøger der giver dig kilden i mavenför 7 år sedan
  Sig Locke er politibetjent ind til benet. Han tror på rigtigt og forkert og ikke så meget indimellem. Men så møder han Tommi, som fuldstændig slår hun benene væk under ham. Hvad han ikke ved er, at hun bærer på en hemmelighed så dyb, at selv ikke Sig kan afsløre den.

  Men Sig har heller ikke været helt ærlig. Kan kærligheden vokse i et spind af løgne? Eller vil sandheden ødelægge dem begge?

  Mørke hemmeligheder er tredje, selvstændige bind i den populære og stor-sælgende Pretty-serie. Serien er blevet rost til skyerne og er for alle, der elsker en god historie med masser af sex, jalousi, kærlighed og mørke hemmeligheder.

  M. Leighton er New York Times og USA Today bestsellerforfatter.
fb2epub
Dra och släpp dina filer (upp till fem åt gången)