Christian Jungersen

Bookmate
4Böcker11Följare
Han debuterede som forfatter i 1999 med romanen »Krat«, som han fik BogForums Debutantpris for, og som var nomineret til Weekendavisens Litteraturpris. I 2004 udgav han »Undtagelsen«, der lå på de danske bestsellerlister halvandet år i træk. For den modtog han De Gyldne Laurbær og DR Romanprisen. Bogen blev i 2010 kåret som ”Årtiets bedste danske roman”.
  Bookmatelade till en bok i bokhyllanChristian Jungersenför 3 år sedan
  Christian Jungersen er tilbage med en ny, stor samtidsroman.

  Velkommen til et luksuriøst balinesisk resort, baren på taget af et femstjernet hotel i Rio de Janeiro, en udslusningspension for ungdomskriminelle, et fængsel i Iran for politiske modstandere, den lille sjællandske by Krummerup og Assistens Kirkegård om natten.
  Bookmatelade till en bok i bokhyllanChristian Jungersenför 3 år sedan
  Mia er lærer. Frederik leder en privatskole. På en ferietur til Mallorca med deres sekstenårige søn begynder Frederik at opføre sig underligt. Det viser sig, at han har en hjernesvulst, der gradvist har ændret hans personlighed. Mia må nu beskytte sig selv og deres søn mod det afstumpede og fremmede væsen, der bor i hendes mands krop.

  Da Frederik afsløres i et millionbedrageri, begynder et spil om skyld og ansvar, for er den skyldige ham selv eller hjerneskaden? Styres raske menneskers handlinger ikke lige så meget af biologien i vores hjerner? Og var den mand, Mia forelskede sig i, den syge eller den raske?
  Bookmatelade till en bok i bokhyllanChristian Jungersenför 3 år sedan
  På det lille Dansk Center for Information om Folkedrab på Østerbro arbejder fire kvinder: Camilla, Anne-Lise, Malene og Iben. Da Iben en dag modtager en anonym trusselsmail på engelsk, begynder mistankerne at svirre på den lille arbejdsplads. Er den fra én af aktørerne i de store folkedrab — for eksempel serberen Mirko Zigic — som de publicerer artikler om på nettet, eller er den sendt inde fra huset, for eksempel fra computeren inde hos Anne-Lise, som Iben og Malene mistænker for at lide af en personlighedsforstyrrelse?
  Bookmatelade till en bok i bokhyllanChristian Jungersenför 3 år sedan
  Efter en vellykket hjerteoperation begynder toogfirsårige Poul Martin at udforske sit liv, som han nu har fået mulighed for at beholde lidt længere.
  Især indfanges han af venskabet med Eduard — klassekammeraten fra 1920'ernes rige borgerskab — som forekommer ham lige så uigennemskuelig i dag som dengang.
  Mere end et halvt århundrede tidligere var de hinandens bedste venner, tilsyneladende forenet i et ungdomsoprør mod tidens etablerede værdier, men da Poul Martin stifter familie, og Eduard vender hjem efter flere års ophold i de franske tropekolonier, begynder venskabet at slå revner.
  Fra sin hospitalsseng rejser Poul Martin ind og ud af fortiden, mens han forsøger at gennemskue begivenhederne og også at opspore Eduard for at gense ham en sidste gang.
 • Christian Jungersen
  Krat
  • 157
  • 1
  • 4
  • 18
  da
  Böcker
fb2epub
Dra och släpp dina filer (upp till fem åt gången)