Pembunuhan ing Pranala Kasebut, Agatha Christie
id
Agatha Christie

Pembunuhan ing Pranala Kasebut

Berätta för mig när boken läggs till
För att kunna läsa den här boken överför filer i EPUB- eller FB2-format till Bookmate. Hur laddar jag upp en bok?
  • Om
  • Läsare2
Ing sawijining lapangan golf Prancis, jutawan ditemokake ing punggung… A nggoleki pit montor kanggo bantuan ndadekake Poirot menyang Prancis. Nanging, dheweke tiba ing kasedhiya kanggo nylametake klien-e, sing awak brutal sing wis tusuk saiki ngubur mudhun ing kuburan cethek ing lapangan golf. Nanging kenapa wong mati nganggo mantel putrane? Lan sing ana cinta-surat cinta ing saku? Sadurunge dheweke bisa njawab pitakonan-pitakonan kasebut, kasus kasebut diuripake kanthi panemuan liyane, mayit sing dipateni identik …
Den här boken är inte tillgänglig just nu
230 trycksidor

Intryck

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Vad tyckte du om boken?

Logga in eller registrera dig
fb2epub
Dra och släpp dina filer (upp till fem åt gången)