da
Böcker
Jan Grarup,Jakob Fälling

Hvor jernkorsene gror

 • Lars Rabechhar citeratför 3 år sedan
  im Page og Larry Burrows
 • Lars Rabechhar citeratför 3 år sedan
  W. Eugene Smith, reportagefotografen der skabte det moderne reportagefotografi med sine krigsreportager i 1940’ernes og 1950’ernes Time Magazine
 • Poul-erik Nielsenhar citeratför 4 år sedan
  Og så er vi fremme ved kernen i mit arbejde: Det er at skildre almindelige menneskers livsvilkår. At bygge bro mellem konflikternes ofre og dem, der har deres på det tørre i en tryg verden, langt væk fra krigen.
 • Poul-erik Nielsenhar citeratför 4 år sedan
  Det var i virkeligheden den første af mange lektioner i krigsreportage: at sandheden er det første offer i en krig
 • Anders Lakjerhar citeratför 5 år sedan
  Reportageturene er hårde. Det værste, jeg ved, er, når Jan Stage starter dagen med at sige: “Unge Grarup, i dag skal vi ud, hvor jernkorsene gror.” Det betyder, at vi skal opsøge de største farer og møde de værste sider af krigen. Det er den slags dage, hvor vi ikke ved, om vi vender tilbage. Hvor vi i bedste fald slipper med at få ar på sjælen.
 • Amir Ramichar citeratför 5 år sedan
  Jeg fotograferer en pige på seks-otte år, hvis familie er syge, og nogle af dem døde. Jeg følger hende på vej til en brødkø, hvor hendes mor har sendt hende op. Da bilen med nødhjælp begynder at dele brød ud, bliver hun løbet over ende af voksne mennesker, som er så desperate af sult, at de ikke levner hende en chance. Hun står tilbage, beskidt, tomhændet, sulten, alene.
 • Amir Ramichar citeratför 5 år sedan
  Når presset bliver så højt, er det andre følelser, der tager over. Adrenalinboostet er gigantisk, og dine sanser bliver skærpet i ekstrem grad. Tid og afstande virker helt anderledes end normalt. Du lægger mærke til mikroskopiske bevægelser i landskabet omkring dig, og de sidste par hundrede meters køretur uden beskyttelse på en frit eksponeret markvej føles som fire-fem kilometer eller mere.
fb2epub
Dra och släpp dina filer (upp till fem åt gången)