Diverse forfattere

Godnathistorier – WOMAN – 1

 • Sabrina Weibeckhar citeratför 7 år sedan
  Jeg har ikke længere nogen medindflydelse. Jeg er blot to huller, der lukkes hvert eneste sekund af en stiv pik. Magtesløsheden er befriende. Jeg ved, at de gør, hvad der giver dem mest. Og de gør godt. Jeg er bare et instrument. Og stønnende flår de i mine strenge.
 • Julie Sofie Kamilla Brandthar citeratför 6 år sedan
  Hendes stemme har den velkendte legende tone, og jeg ved allerede, inden jeg når ud i køkkenet, at hun stadig kun er iført håndklæder. Jeg kan se, at hun er helt bevidst om, at Rolf kigger på hende. Hendes bevægelser er anderledes, og jeg ved, at Rolf sluger det hele med øjnene. Jeg undskylder og siger, at jeg også lige vil snuppe et bad. Skynder mig ud på badeværelset, mens Astrid går i gang med at forklare om vores planlagte bytur.
  Bruserens varme vand får mig til at slappe af, og jeg kan mærke, at den begyndende brandert gør mig lidt mere ligeglad. Mens jeg lægger makeup, dukker Astrid flere gange op med en gin-tonic.
 • Julie Sofie Kamilla Brandthar citeratför 6 år sedan
  Han løfter mig op. Med lethed, som om jeg er en våd, let buket, der drypper. Han planter mig på bordet, griber mine hænder og støder mig blidt fra sig, indtil min ryg lander på den sollunede dug. Jeg kigger op på en lysekrone over mit hoved, ser et fintmasket net af spindelvæv, mærker hans tunge mellem mine ben. Lukker øjnene.
  Han sukker nydende, giver sig god tid, blide strøg langs skamlæberne.
fb2epub
Dra och släpp dina filer (upp till fem åt gången)