bookmate game
da
Böcker
Philipp Meyer

Rust

Isaac England vil væk fra den rustne amerikanske drøm i byen Buell. Han vil skabe sig en ny tilværelse i Californien, men da han forsøger at slippe væk fra elendigheden, trækker den ham tilbage igen; Han og vennen Billy bliver ufrivilligt involveret i et mord kun et par kilometer uden for byen.

Rust er en fortælling om venskab og om kampen for at få del i den frihed, som USA spejler sig i; en fortælling fra den del af USA, der ikke er defineret af drømme, men af begrænsninger. Hvor mennesker lever og dør i trailerparks, og hvor selv de modigste og ædleste ikke kan undslippe den spiral af skyld og skam, der er underklassens lod.
465 trycksidor
Ursprunglig publicering
2017
Utgivningsår
2017
Förlag
Gyldendal
Översättare
Jakob Levinsen
Har du redan läst den? Vad tycker du om den?
👍👎

Intryck

 • Bjarne Vestergaard Randbækdelade ett intryckför 5 år sedan

  Excellent....

 • Henrik Emborgdelade ett intryckför 7 år sedan
  🙈Hängde inte med

 • Thomas Fausbølldelade ett intryckför 3 år sedan
  👍Värt att läsa

Citat

 • Thomas Fausbøllhar citeratför 3 år sedan
  og hendes optagelsesprøve til jura stort set perfekt, men ind imellem ville hun alligevel gerne have vidst det med sikkerhed. Det var selvfølgelig en luksus overhovedet at spekulere på det.
  Hun tog en håndfuld vitaminpiller mod al den vin hun havde fået, drak et glas vand og gik tilbage til opholdsstuen. Hun kunne ikke komme sig over huset – det var større og flottere end flere af hendes læreres huse. Det var bygget i 1901 til en erhvervsmand af en slags, datoen stod hugget i sten over hoveddøren
 • Rune Vodder Erlandsenhar citeratför 4 år sedan
  Det var der noget særligt amerikansk over – at bebrejde én selv for sit uheld – denne modvilje mod at se sit liv som noget der blev påvirket af kræfter i samfundet, en tendens til at give den enkeltes opførsel ansvaret for store problemer. Den hæslige bagside af Den Amerikanske Drøm.
 • Jytte Petersenhar citeratför 5 år sedan
  Snart ville hun have et ansigt af den slags

I bokhyllorna

fb2epub
Dra och släpp dina filer (upp till fem åt gången)