bookmate game
da
Böcker
Benjamin Koppel

Annas sang

1930’ernes København. Hannah vokser op som den yngste af fem børn i den jødiske emigrantfamilie Koppelman. Hun drømmer om at blive musiker ligesom sine brødre, og da hun bliver optaget på konservatoriet og forelsker sig i den unge idealist Aksel, er friheden og lykken inden for rækkevidde.
Men i det jødiske miljø betyder slægten og traditionerne alt, og til den viljestærke mor Bruches sorg forkaster Hannahs brødre de kvinder, ægteskabsmægleren finder til dem. En efter en gifter de sig med danske kvinder, og mor Bruche og far Yitzhak bliver forvist til de bagerste rækker i synagogen. Nu er det kun Hannah, der kan redde familiens ære. Skal hun ofre sig og opgive musikken og den mand, hun elsker?
ANNAS SANG er en dramatisk og medrivende fortælling om pligtens pris, ensomhed og krig, men også om ukueligt livsmod og altovervindende kærlighed.
Bogen, der er Benjamin Koppels første roman, er inspireret af sande historier.
440 trycksidor
Ursprunglig publicering
2022
Utgivningsår
2022
Förlag
Gyldendal

Andra versioner

Har du redan läst den? Vad tycker du om den?
👍👎

Intryck

 • Thomas Walther-johansendelade ett intryckförra månaden
  👍Värt att läsa
  💡Lärde mig mycket
  🎯Givande
  🚀Sidvändare

  Fantastisk historie

 • Giniedelade ett intryckför 2 månader sedan

  Fik den nævnt som en anbefaling. En bog, som jeg nok ikke ville have valgt, men det er jo det fede ved anbefalinger. Den er god, og det er vældigt interessant at følge hovedpersonen igennem hendes liv på både godt og ondt. Beskrivelsen af Hannahs møde med musikken og jeg kan anbefale at lytte til nogle af de musikstykker, som der nævnes i bogen. Vi (hjemme hos os ) har i hvert fald nydt dem, som jeg fik noteret undervejs. Jeg har hørt den som lydbog, og Iben Hjejle er virkelig en fin oplæser. Hun passer så godt ind til at fortælle den.

 • Birgit Gottliebdelade ett intryckför 3 månader sedan
  👍Värt att läsa

  Virkelig dejlig og stærk historie

Citat

 • Kurt Westh Nielsenhar citeratförra månaden
  Så han skyndte på gæsterne, bød dem hastigt farvel, og kun Mendel Fusgeyer vendte sig om på vej ud af lejligheden og fik i al hast sagt, at han snart ville vende tilbage med en ny ægteskabskandidat.
 • Elisabeth Holbækhar citeratför 6 månader sedan
  et bankede på døren. Tre sm
 • Elisabeth Holbækhar citeratför 6 månader sedan
  Hannah brød sig ikke om den

I bokhyllorna

fb2epub
Dra och släpp dina filer (upp till fem åt gången)