bookmate game
da
Böcker
Sissel-Jo Gazan

Dinosaurens fjer

Anna Bella har netop afleveret sit speciale på Biologisk Institut, da hendes vejleder Lars Helland bliver fundet død på sit kontor. Retsmedicinsk undersøgelse viser, at parasitter har invaderet hans krop og bredt sig i vævet, til organismen bukkede under. Anna Bella får et endnu større chok, da hendes studiekammerat Johannes bliver fundet myrdet få dage efter Hellands død. Men hverken Anna Bella eller politiets efterforsker, Søren Marhauge, kan for alvor finde spor eller motiver for de makabre sager, der pludselig knytter an til deres egne liv …
Dinosaurens fjer er en tankevækkende videnskabskrimi, en kærlighedshistorie og et psykologisk drama, og ikke mindst en bog om forholdet mellem videnskaben og eksistensen.
534 trycksidor
Ursprunglig publicering
2010
Utgivningsår
2010
Förlag
Gyldendal
Har du redan läst den? Vad tycker du om den?
👍👎

Intryck

 • Johnny Riber Larsendelade ett intryckför 5 månader sedan

  Imponerende research og fod fortæller

 • Tom Heinrich Thielemanndelade ett intryckför 4 år sedan
  👍Värt att läsa
  💡Lärde mig mycket
  🎯Givande
  🌴Kiosklitteratur
  🚀Sidvändare

  En bog, der er værd at læse, og samtidig er møg irriterende. De første 3/4 er fremragende og ikke til at slippe, men i den sidste fjerdedel sander handlingen fuldstændigt til i personer, der er fuldstændigt fucked up... Den ene efter den anden, den ene værre end den anden. Og da så hovedpersonen kaster sig over en stærk morder af hankøn og overmander han ubesværet!? Da var forfatteren ved at overmande mig, men jeg holdt ud, og det er jeg glad for, for det er nemlig, alt i alt, en rigtigt god bog

 • Niels Stefan Kviumdelade ett intryckför 4 år sedan
  👍Värt att läsa
  🎯Givande
  🚀Sidvändare

  Spændende og et skønt persongalleri - læs den

Citat

 • bente31802har citeratför 4 år sedan
  Der var intet, der gik ham imod. Hvis ikke det var, fordi han fik 13 for alt, hvad han rørte ved, ville jeg have troet, at der var noget galt med hans intelligens.“ Hun smilede. „Men han er kvik og ved alt om naturen. Han ved bare stort set ingenting om noget andet. Så længe han er glad, trøstede jeg mig selv.“ Hun sukkede dybt.
 • bente31802har citeratför 4 år sedan
  „Han reagerede ikke på noget som helst. Ikke på mine breve, ikke på mine opkald. Han havde ganske enkelt slået hånden af mig.
 • bente31802har citeratför 4 år sedan
  Ligesom sommerhuset var lejligheden stringent indrettet, holdt i bambusfarvet og råhvidt brudt af højrødt og orange. Hanne Moritzen sad yderligt på sofaen og så afventende på Søren.

I bokhyllorna

fb2epub
Dra och släpp dina filer (upp till fem åt gången)