bookmate game
da
Böcker
Lennart Elkjær,Søren Baastrup

Expect no mercy – en rockers erindringer

EXPECT NO MERCY: En rockers erindringer af Lennart Elkjær og Søren Baastrup er en biografi fra Bandidos rockeren Lennart Elkjær, fortalt fra hans topsikrede celle i Vridsløse Statsfængsel.
I bogen fortæller Lennart om, hvordan han blev uofficiel leder af Ballerups underverden, om hvordan han blev optaget i Bandidos midt i rockerkrigen, og om hvordan ham og hans tidligere bedste ven, Mickey Borgfjord, pludselig blev dødsfjender.
Bogen forklarer også mordet på Mickey, der d. 17. september 2003 blev sprængt i stykker, da han startede sin bil foran Glostrup Hospital. Lennart fik livstid for dette mord.
Derudover, fortæller Lennart også om livet i fængsel, om fire børn og fire ægteskaber, og om hans troskab til den kriminelle verden.
Søren Baastrup (f. 1975) er uddannet journalist fra Danmarks journalisthøjskole.
Han har tidligere bl.a. været chefredaktør på månedsmagasinet FHM og udviklingsredaktør i Benjamin Media.
I dag er han forfatter og freelancejournalist.
Søren Baastrup har tidligere bl.a. skrevet den kritikerroste «Bedrag på 1. klasse» (2011) om storsvindleren Amanda Jacobsen
300 trycksidor
Upphovsrättsinnehavare
Lindhardt og Ringhof
Ursprunglig publicering
2017
Utgivningsår
2017
Har du redan läst den? Vad tycker du om den?
👍👎

Intryck

 • Kristina Merete Mossin Langgaarddelade ett intryckför 6 år sedan
  👍Värt att läsa
  💡Lärde mig mycket
  🎯Givande

  God skildring som hverken sukrer emnet eller dæmoniserer for meget

 • Karen Høirup Steffensendelade ett intryckför 3 år sedan
  👍Värt att läsa
  🎯Givande

  Lennart giver et rosenrødt billede af det at være rocker.

 • torbenpedersen1955delade ett intryckför 3 år sedan
  👍Värt att läsa

  God

Citat

 • Morten Stig Olesenhar citeratför 7 år sedan
  Onsdag d. 17. september 2003 klokken 09.10 blev en bombe bragt til sprængning i en sort Toyota Corolla, der netop var startet fra parkeringspladsen ved Københavns Amtssygehus i Glostrup. Bilen var nået ud på vejen, der førte væk fra parkeringspladsen, da den blev sprængt i luften.
  Føreren af køretøjet, tidligere Bandidos-rocker, Mickey Larsen, 32 år, blev dræbt på stedet.
  Eksplosionen var så voldsom, at dele af bilen blev slynget op i cirka 20 meters højde og blev sammen med ligdele fra den afdøde spredt ud over et meget stort område. Umiddelbart efter sprængningen brød bilen i brand og udbrændte totalt.
  I området var der mange mennesker, idet der blandt andet var et møde i Amtssygehusets Auditorium med deltagere udefra, og den store parkeringsplads foran Amtssygehuset var fyldt op med parkerede biler.
  Yderligere var der gang i flere ombygningsarbejder på hospitalet, hvorfor der også var mange håndværkere i området. Flere af bilerne på parkeringspladsen blev beskadiget ved eksplosionen, men på mirakuløs vis kom der ikke andre personer til skade. Vejret var varmt og tørt, og solen skinnede.
  Dræbte Mickey Larsen blev på stedet identificeret af tililende læger og politi. Mickey Larsen gik til genoptræning på hospitalet efter en knæoperation i 2003. Han var alene kørt til stedet i sin sorte Toyota Corolla og var ankommet til hospitalet cirka klokken 08.10,
 • Morten Kjærhar citeratför 3 år sedan
  på Mors Dag. Det er sgu det mindste man kan gøre, når man aldrig er hjemme
 • Josephine Koch Sørensenhar citeratför 6 år sedan
  I området var der mange mennesker, idet der blandt andet var et møde i Amtssygehusets Auditorium med deltagere udefra, og den store parkeringsplads foran Amtssygehuset var fyldt op med parkerede biler.

I bokhyllorna

fb2epub
Dra och släpp dina filer (upp till fem åt gången)