bookmate game
da
Böcker
Jakob Fälling,Jesper Binzer

I won't cut my hair

Da DAD startede, var vi ikke andet end nogle store drenge, der tilfældigvis havde fundet opskriften på succes. Vi lænede os forover og satte farten op. Samtidig jagtede jeg et liv uden for reglerne. Rockverdenen dyrkede vildskaben gennem stoffer, druk og tilfældig sex, men jeg kom hurtigt til at længes efter noget andet.

Når jeg kigger tilbage, er det ufatteligt, at vi ikke gik i flere fælder. Punk, ko-rock, hair-metal og radiohits kan bare ikke blandes i en og samme musikkarriere. Ligesom kunst og rockmytologi ikke kan mixes med et ordentligt familieliv. Eller hvad?

DAD-forsanger Jesper Binzer fortæller hudløst ærligt om 30 år i rock’n’roll.
290 trycksidor
Ursprunglig publicering
2012
Utgivningsår
2012
Förlag
Gyldendal
Har du redan läst den? Vad tycker du om den?
👍👎

Intryck

 • Kenneth Rendbo Madsendelade ett intryckför 3 år sedan
  👍Värt att läsa

  Spændende bog

 • jimmymdelade ett intryckför 5 år sedan
  👍Värt att läsa

  Spændende bog

 • Kim Abramssondelade ett intryckför 6 år sedan

  Letlæselig historie men uden at komme helt ned under huden på Jesper Binzer.

Citat

 • b3147647279har citeratför 4 år sedan
  Kapitel 1
  Voxenfri zone
  Jeg stillede mig op på det lange, stive, uhøvlede bræt. Jeg havde skruet mit skateboard fra hinanden og samlet delene, sådan at det uhøvlede bræt, skateboardet og hjulene tilsammen udgjorde en slags forlænget bobslæde på hjul. Det var tidlig morgen, solen var ved at stå op. Himlen var blå. Der var ikke et menneske på gaden, måske en bil langt væk. Roskilde lå for vores fødder, og efter den havnen og fjorden; mig og drengene stod på byens højeste bakke, og vejen dykkede voldsomt under os. Den var måske 400 meter lang.
  – Jeg kører først.
  Min lillebror nikkede. Thomas stod med sin hjelm under armen, Finn nikkede også, mens han tjekkede den gamle langrendsski, som han havde fundet og skruet trucksene fast på. Vi var alle sammen i store militærstøvler og havde syet ekstra lag af skumgummi ind som beskyttelse i vores bukser. Jeg lukkede den læderfrakke, der dækkede min overkrop. Det var en damefrakke, jeg havde købt i en genbrugsbutik. Jeg gjorde mig klar.
  Jeg skubbede brættet af sted med den ene
 • b3147647279har citeratför 4 år sedan
  Jeg stillede mig op på det lange, stive, uhøvlede bræt.
 • b3147647279har citeratför 4 år sedan
  Der var ikke et menneske på gaden, måske en bil langt væk.

I bokhyllorna

fb2epub
Dra och släpp dina filer (upp till fem åt gången)