Maria Gerhardt

Maria Gerhardt var en dansk forfatter og dj (under navnet Djuna Barnes), der blev kaldt trendsættende, et lesbisk ikon og "Nattens Dronning".

I 2011 deltog hun i X-Factor som meddommer til Thomas Blachman. Djuna Barnes var med til at grundlægge magasinet Københavner som udkom første gang samme år.

I 2014 udgav hun under sit borgerlige navn bogen Der bor Hollywoodstjerner på vejen. Bogen er en personlig beretning om at blive ramt af brystkræft, når livet er på det højeste.

I 2015 udkom digtsamlingen Amagermesteren, for hvilken hun modtog Politikens Litteraturpris. Få dage inden hendes død udkom hendes sidste bog, Transfervindue.
år av livet: 25 januari 1978 16 mars 2017

Böcker

Ljudböcker

Röst

Citat

Maya LinSberghar citeratför 2 år sedan
Der findes et sted i Rosenhaven ved Hellerup Strand, hvor jeg sidder, når jeg ikke kan sove. Jeg venter på solen, ryger cigaretter, imens jeg venter, ryger cigaretter, selvom jeg ikke må.

Is the repetition of 'ryger cigaretter' right?

Maya LinSberghar citeratför 2 år sedan
Ild og penge. Vores interne valuta bærer billeder af mirakler.

?

Maya LinSberghar citeratför 2 år sedan
Alt var så velordnet og nykalket, og rhododendronbedene struttede, og det var, som der står i aulaen på Gentofte Skole: Fremad, Opad.

?

Intryck

cabilladelade ett intryckför 2 år sedan
👍Värt att läsa

Smuk afsked

Kumi Aku Joy Justdelade ett intrycki fjol
💡Lärde mig mycket
🎯Givande
👍Värt att läsa

María Gerhardt har skrevet en bog om at gå døden i møde. Hun har valgt at skrive i samme tone og sprog som i sine mange essays. Absolut værd at lytte til.

pia09185delade ett intrycki fjol
👍Värt att läsa

Hun var et fantastisk dybt og smukt menneske ❤️

fb2epub
Dra och släpp dina filer (upp till fem åt gången)