da

Ken Follett

Ken Follett er en walisisk forfatter af thrillers og historiske romaner. Han er på den britiske liste over de 100 mest sælgende forfattere gennem tiderne med et salg på mere end 100 millioner eksemplarer af sine bøger.

Follett blev født den 5. juni 1949 i Cardiff i Wales. Han voksede op som den ældste af fire søskende. Hans forældre tilhørte Plymouth Brethren kirken, hvorfor det blandt andet ikke var tilladt at se TV i hjemmet. Derfor udviklede Follett tidligt interesse for litteratur. Familien flyttede til London, da Da Ken var ti. I 1967 blev han indskrevet ved University College London, hvor han studerede filosofi og blev politisk interesseret.

I 1970 rejste han tilbage til Cardiff, hvor han arbejdede som journalist. Men kun tre år senere rykkede han tilbage til London — til et job på Evening News. I midten af 1970'erne blev han redaktør for et mindre forlag, og begyndte selv at skrive bøger i fritiden. Successen kom gradvist, men med »Eye of the Needle« fra 1978 fik han sit internationale gennembrud. Lige siden har hans bøger været fast inevntar på bestsellerlisterne i USA og England.

I 1984 blev han gift for anden gang. Hans hustru, Barbara Follett, repræsenterede Labour i Det britiske parlament fra 1997–2010. Og Ken Follett har selv været et prominent medlem af partiet i mange år.
år av livet: 5 juni 1949 nuvarande

Böcker

Ljudböcker

Serier

Citat

Dorthe Aarøehar citeratför 2 år sedan
„Ifølge kalenderen er vi nu i det ni hundrede og syvoghalvfemsindstyvende år efter Vorherres fødsel,“ sagde han.
Rikke Bjørn Sørensenhar citeratför 2 år sedan
Ligesom Edgar kunne hun være ude af huset i løbet af få lydløse sekunder.
Kaj Kristensenhar citerati fjol
være en vej!« sagde Jane vredt. Hun havde en fornemmelse

Intryck

b8725735142delade ett intryckför 5 månader sedan
👍Värt att läsa

😎😎😎👍🏻👍🏻👍🏻

Heidi Ahlmann Petersendelade ett intryckför 2 månader sedan
👍Värt att läsa

💪😎😎👏👏👏

Michael Sørensen Abildgaarddelade ett intryckför 7 månader sedan
👍Värt att läsa

👍🏼

fb2epub
Dra och släpp dina filer (upp till fem åt gången)