bookmate game
da

George R.R. Martin

George Raymond Richard Martin, undertiden omtales som GRRM, er en amerikansk forfatter og manuskriptforfatter af fantasy, horror og science fiction. Han er bedst kendt for A Song of Ice and Fire, hans bestseller serie af episk fantasy romaner, der af HBO er tilpasset til deres dramatiske serie Game of Thrones.
år av livet: 20 september 1948 nuvarande

Citat

Lone Grudhar citeratför 2 år sedan
Han tav, da en kolonne af Lannister-vagter marcherede forbi iført deres højrøde kapper og løveprydede hjelme. Sir Arys holdt meget af at sladre, men kun når han var sikker på, at ingen lyttede.
Tømrerne havde bygget en loge og hegnet en turneringsplads ind i den ydre borggård. Det var et tarveligt arrangement, og den lille flok, der var mødt frem for at se turneringen, optog kun halvdelen af pladserne. De fleste af tilskuerne var vagter fra Byens Vogtere iført gyldne kapper eller huset Lannisters højrøde kapper; der var kun ganske få lorder og ladyer til stede, den lille håndfuld, som stadig befandt sig ved hoffet. Lord Gyles Rosby med det grå ansigt hostede i et lyserødt silketørklæde. Lady Tanda havde følge af sine døtre, dorske Lollys og skarptungede Falyse. Den ibenholtfarvede Jalabhar Xho var landflygtig og havde ikke andre steder at flygte hen, lady Ermesande var et barn, der sad i sin ammes skød. Der blev talt om, at hun snart skulle giftes med en af dronningens fætre, så Lannisterne kunne gøre krav på hendes jord.

Intryck

Heidi Ahlmann Petersendelade ett intrycki fjol
👍Värt att läsa

🙌🙌😔👍🏻👍🏻👍🏻🇩🇰🇩🇰

Kasper Forsberg Jørgensendelade ett intrycki fjol
👍Värt att läsa

Meget spændende

 • George R.R. Martin
  Ild & Blod
  • 428
  • 15
  • 9
  • 49
  da
  Böcker
 • Finn Petersendelade ett intrycki fjol
  👍Värt att läsa

  Lidt lang men ok

  fb2epub
  Dra och släpp dina filer (upp till fem åt gången)