da

Paul Auster

Paul Auster (f. 1947) er en amerikansk forfatter, som debuterede i 1982 med ‘Opfindelsen af ensomhed’ og hans omfattende forfatterskab består foruden romanerne af lyrik, essays og filmmanuskripter.
år av livet: 3 februari 1947 30 april 2024

Böcker

Ljudböcker

Citat

Dorte Hansenhar citeratför 3 månader sedan
Der var to måder at komme til Manhattan på, fra hvor han boede: Bus nummer 107, som kørte en gang i timen fra rutebilstationen i Irvington til Port Authority-bygningen ved 8th Avenue og 40th Street, eller det lille tog fra Erie Lackawanna Railroad, som kørte fra stationen i Maplewood til terminalen i Hoboken, hvorfra der var yderligere to muligheder for at komme videre ind til byen: undergrundsbanens Hudson-linje eller over vandet med Hudson-færgen. Ferguson foretrak tog-færge-løsningen, ikke kun fordi han kunne gå til stationen på ti minutter (hvorimod det krævede kørelejlighed at komme til rutebilstationen), men også fordi han elskede toget, som var et af de ældste tog i hele landet, der stadig var i brug
Elisabeth Holbækhar citerati fjol
Jeg troede først, det var dig, eller: Marx
Elisabeth Holbækhar citerati fjol
Han hvilede sig en måned

Intryck

Anne Mortensendelade ett intryckförra månaden
🔮Oanat djup
💡Lärde mig mycket
🎯Givande
👍Värt att läsa

Mesterværk, jeg har aldrig før læst en bog som denne. Tungen skulle holdes lige munden for at få det hele med og skille de 4 historier fra hinanden.
Handlingerne er alt lige fra medrivende til grænseoverskridende ærlige, så man håber at naboen ikke lytter med over hækken når man går og lytter til lydbogen ude i haven.
Paul Becker er helt perfekt som oplæser til dette værk.

b5012772401delade ett intryckför 6 månader sedan
👍Värt att läsa

Jj

Hans Fangel Sterlerdelade ett intryckförra månaden
👍Värt att läsa

Fin bog

fb2epub
Dra och släpp dina filer (upp till fem åt gången)