bookmate game

Thomas Rathsack

Thomas Rathsack (f. 1967) er en dansk foredragsholder, forfatter og tidligere jægersoldat. Han har skrevet en selvbiografisk bog om sin tid i Jægerkorpset, flere skønlitterære thrillere, og så har han desuden medvirket i tv-programmet Korpset.

Thomas Rathsack har en lang historie med militæret. Han blev i 1986 sergent i Livgarden, og i 1994 afsluttede han sin tjeneste ved Jægerkorpset. Rathsack har desuden deltaget i adskillige specialoperationer i både Afghanistan og Irak. Det er netop Thomas Rathsacks oplevelser i krigene, der har ageret springbræt til hans forfatterskab. I 2009 udgav han nemlig sin første bog, den selvbiografiske Jæger — i krig med eliten.

Thomas Rathsacks bøger tæller desuden thrillerserien om Michael Plessner, der er jægersoldat, og som er elsket af hans fans for det høje spændingsniveau og de rå beskrivelser. Seriens første bog Shadow Army udkom i 2011, og herefter fulgte Sort daggry (2013), Dødemandsbugten (2015), Djævlens døtre (2018) og den femte bog Kollaps i 2021.
år av livet: 1967 nuvarande

Böcker

Röst

Citat

Palle Schrøder Andersenhar citerati fjol
1
Amsterdam, Schiphol Lufthavn – 44 dage tidligere
Professor Karsten Hoffmann satte sig til rette på KLM-flyets business class. Normalt drak han ikke alkohol før sin rituelle Vodkatini præcis klokken 18 – og slet ikke om morgenen – men den smilende stewardesse fik ham på andre tanker, og han takkede ja til et glas champagne. Kort efter satte Boeing-maskinen i bevægelse, og 15 minutter senere nåede den sin marchhøjde i 36.000 fod med kurs mod Kastrup Lufthavn i København.
Torben Kjærsgaardhar citeratför 2 år sedan
“Der er ikke tid til at forklare!”

Intryck

Finn Thyréndelade ett intryckförra månaden
👍Värt att läsa

Virkelig spændene, den skal læse/høres

Torben Nielsendelade ett intryckför 9 månader sedan
👍Värt att läsa

Super spændende.

Michael Malmbergdelade ett intryckför 9 månader sedan
👍Värt att läsa

Læst og hørt denne bog “lydbog” 2 gange 👍👍

fb2epub
Dra och släpp dina filer (upp till fem åt gången)