På Bornholm findes liget af skolepigen Susan, der forsvandt sporløst under en lejrskoletur i 1995. Liget har ligget gemt i en klippesprække i Ekkodalen under et myldrende dække af insekter.


Camilla Lind er tilbage på kriminalredaktionen på Morgenavisen og insisterer på at optrevle, hvad der egentlig skete, dengang Susan forsvandt. Da Camilla opsøger Susans gamle klassekammerat, Pia, for at få mere at vide, finder hun en familie knuget af sorg, fordi Pia samme morgen er gået i Dyndet og har druknet sig.


Louise Rick er på orlov fra sit job i Drabsafdelingen og er i utide blevet kaldt hjem fra sin jordomrejse, efter hendes bror har forsøgt at begå selvmord. Han er sønderknust, fordi hans kone, Trine, igen har forladt ham og deres to små børn. Louise prøver at hjælpe sin bror med at finde Trine, som ikke har givet lyd fra sig, siden hun forlod hjemmet.


I sin søgen blandt Trines ting finder Louise et gammelt klassebillede, og det går op for hende, at Trine i sin tid gik i klasse med Susan og Pia og var med på den lejrskoletur, hvor Susan forsvandt…
Den här ljudboken är inte tillgänglig just nu
7:56:35

Intryck

John Riis Vestergaard
John Riis Vestergaarddelade ett intryckför 6 månader sedan

Rigtig god og absolut værd at læse. Ydermere er bogen læst af Danmarks bedste oplæser Githa Lehrmann. Tak for god underholdning😍

Sofia Pedersen Puck
Sofia Pedersen Puckdelade ett intryckför 3 månader sedan
🚀Sidvändare

Har ikke læst/lyttet en bog i flere år og vupti på en weekend var den færdig 😉😊

Susanne Algreen Svendsen
Susanne Algreen Svendsendelade ett intryckför 3 månader sedan
👍Värt att läsa

Bestemt værd at læse/lytte til.
En stor tak til Sarah Blædel for en vidunderlig spændende bog, der er så fascinerende,
at man først lægger bogen fra sig, når den er tilendebragt.

Öppna appen och lyssna

Bookmate erbjuder nu ljudböcker! Vi har mängder som du kan lyssna på men just nu kan du bara göra det på telefonen eller surfplattan via våra appar.

Pigen under træet, Sara Blædel
Pigen under træet
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Dra och släpp dina filer (upp till fem åt gången)