Mich Vraa

Under en anden himmel

Lyssna i appen
I et skur på Hongkongs havn får unge Ritou en dyster spådom: Du skal forsvinde fra verden uden at dø. Først mange år senere giver den kinesiske shamans ord mening for ham.
Som gammel kommer han i vanskeligheder da han samler trøfler på et bjerg i Sydfrankrig, og bliver reddet af en ung kvindelig kok. Mens de deler deres passion for kogekunst i hendes netop afdøde fars landhus, fortæller Ritou sin forbløffende livshistorie – en beretning der fører hende fra Fransk Indokina i 30’erne over Sydfrankrig og Paris, til Hongkong, Algeriet og endelig London.
I Ritous sidste sommer opstår et umage venskab.
Mich Vraa (f. 1954) er forfatter og litterær oversætter. Fra 2016-18 udkom Mich Vraas roste og prisbelønnede romantrilogi om Dansk Vestindien, ”Haabet”, ”Peters kærlighed” og ”Faith”. I 2020 udkom ”Vaniljehuset”, og i 2021 og 2022 romanerne ”Pigen fra det store hvide skib” og ”Tre dage i april”, skrevet sammen med Jesper Bugge Kold. Mich Vraa har modtaget Dansk Oversætterforbunds Ærespris, Otto B. Lindhardt-prisen og Jeanne og Henri Nathansens Mindelegat.
12:33:09
Upphovsrättsinnehavare
Lindhardt og Ringhof
Utgivningsår
2023
Har du redan läst den? Vad tycker du om den?
👍👎
fb2epub
Dra och släpp dina filer (upp till fem åt gången)