Ole Lund Kirkegaard

Anton og Arnold - to frække drenge

Lyssna i appen


“Fortællingen om de otteårige tvillinger blev oprindeligt skrevet til Danmarks Radio i 1974 og læst op af forfatteren selv […] Den navnløse hovedperson og jeg-fortæller minder til forveksling om drengen Ole Lund Kirkegaard og bygger mere end nogen andre bøger i forfatterskabet på egne oplevelser i barndommens gade, når der blev leget indianere og gået på opdagelse i de spændende gårde og miljøer i Skanderborg i slutningen af 1940’erne.”

Lydbogen er indlæst af Nicolas Bro

fra: ’Ole Lund Kirkegaard. En livshistorie’ af Jens Andersen

Tvillingerne Anton og Arnold ligner hinanden så meget, at ikke engang deres egen mor kan kende forskel på dem.De flytter til byen en sommer, hvor det er så varmt, at folk må sove uden nathuer på, og hønsene lægger blødkogte æg.

Hør om hvordan det går, når man lukker slagterens grise ud, og hvad der sker, hvis man ikke kan finde ud af at bruge en  støvsuger – og hvad man også kan bruge en spand rød maling til. Fem sjove og skøre historier om drengenes oplevelser og spilopper i en lille by.
1:03:53
Förlag
Gyldendal

Intryck

David Simon Hay
David Simon Haydelade ett intryckför 10 månader sedan
👍Värt att läsa
🎯Givande
🚀Sidvändare

Öppna appen och lyssna

Bookmate erbjuder nu ljudböcker! Vi har mängder som du kan lyssna på men just nu kan du bara göra det på telefonen eller surfplattan via våra appar.

Anton og Arnold - to frække drenge, Ole Lund Kirkegaard
Anton og Arnold - to frække drenge
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Dra och släpp dina filer (upp till fem åt gången)