da
Ljud
Jørgen Leth

Guldet på havets bund

Lyssna i appen
Det er bedre at være undervejs end at være nået frem. Undervejs gennem materiale, gennem landskaber og rum, gennem liv og erfaring. Undervejs er bevægelse. Den sødmefulde eller smertelige bevægelse fra et sted til et andet.

'Guldet på havets bund. Det uperfekte menneske/2' er en serie nye scener fra et liv undervejs: om kvinder og rejser, mode og film, om familie og børn, om Michael Laudrup, Lars von Trier, Søren Ulrik Thomsen og vodou-præstinden Madame Nerva. Og ikke mindst om den mediestorm, der rejste sig, da 'Det uperfekte menneske' udkom i 2005.
Lydbogen er indlæst af Jørgen Leth selv.
"Når Leth læser Leth giver han os ikke blot en andenrangs bilradioudgave af sin bog. Nej, denne anmelder vil faktisk hævde, at det er lydbogen, vi bør betragte som den primære udgivelse! Erindringsscenernes nøgternt registrerende fortællemodus går op i en højere enhed med Leths kølige, resignerede stemmeføring og fremmer et samlet udtryk lige midt i mellem distanceret arrogance og 100 procent nærvær. Sublimt!" Per Krogh Hansen, Berlingske Tidende

12:37:02
Förlag
Gyldendal
Utgivningsår
2007
Har du redan läst den? Vad tycker du om den?
👍👎
fb2epub
Dra och släpp dina filer (upp till fem åt gången)