Hella Joof,Rikke Hertz,Josefine Stork

En clairvoyantisk reading

Lyssna i appen
I de tidligere afsnit af "De Hjælpsomme Engle" inviterede Hella Joof og den spirituelle coach og medie Rikke Hertz lytterne og journalist Josefine Stork med ind i den spirituelle verden. Sidenhen har særligt et emne optaget Josefine: Clairvoyance. Josefine er en smule skeptisk over for den del af spiritualiten, og vil gerne prøve at forstå, hvad det egentlig er Rikke Hertz gør, når hun stiller ind og kommer i kontakt med det, hun kalder guiderne. Kan det virkelig passe, at noget vi hverken kan se eller høre kan guide os og se vores muligheder og potentialer, og det der står i vejen for dem? Det får Josefine svar på, da hun får en claivoyantisk reading af Rikke, som gør et kæmpe indtryk og fjerner al skepsis.Spiritualitet er meget mere end krystaller og healing og alt andet end hokus pokus. Det er en form for indre GPS, der fortæller dig, hvornår du skal lave en U-vending eller tage et højresving - det er en måde at navigere i sit liv på. Det mener den spirituelle erhvervsrådgiver Rikke Hertz og forfatter, foredragsholder og instruktør Hella Joof. I podcastserien "De hjælpsomme Engle" taler journalist og vært Josefine Stork med de to kvinder, som udover at forklare og afmystificere spiritualitet forsøger at rådgive og vejlede lytterne ud fra et spirituelt kompas.

Vært: Josefine Stork
Medvirkende: Rikke Hertz og Helle Joof
Lyddesign: Joshua Lindemann
Produceret af Talk Town, Story House Egmont

Hella Joof (f. 1962) er klassisksproglig student, uddannet skuespiller i 1990, instruktør, foredragsholder og forfatter. Har udgivet flere bøger for børn og voksne, bl.a. serien om Snitten og Kis, bestselleren "Papmachéreglen", "Båven om Gud", almanakken "Dage med mildhed, modgang og mirakler" og selv(hjælps)biografien "Tvilling, yndling, grævling".

Rikke Hertz (f. 1971) er spirituel erhvervsrådgiver, coach, forfatter, underviser, clairvoyant, healer og medie. Hun har bl.a. skrevet bøgerne "Energi", "Karma, synkronicitet og mod" og "Spirituel". Hun har også podcasten "Spirituel med Rikke Hertz".

Josefine Stork (f. 1989) er journalist, TV-tilrettelægger og podcastvært. Hun står bl.a. bag podcastserierne "Tungdom", "Tænd for mig", "Tik Tak 30" og "Skål Søster".
1:06:32
Upphovsrättsinnehavare
Lindhardt og Ringhof
Utgivningsår
2022
Har du redan läst den? Vad tycker du om den?
👍👎
fb2epub
Dra och släpp dina filer (upp till fem åt gången)