bookmate game
da
Ljud
Kate Clayborn

Med kærlig hilsen

Lyssna i appen
Meg er grafiker i New York, og hun har den unikke, og knap så gode, vane at gemme kodede beskeder i sit arbejde. Hun får til opgave at designe Reid og hans forlovedes bryllupsprogram, men efter at have set de to sammen, er hun ikke i tvivl om, at ægteskabet vil kuldsejle.
Meg kan derfor ikke dy sig og væver en skjult advarsel ind i bryllupsprogrammet – overbevist om, at ingen nogensinde vil opdage det.
Men Reid er god til at bryde koder, og et år senere finder han Meg og forlanger at høre, hvordan hun vidste, at forholdet ikke ville holde. Meg, der selv står med en akut udfordring, øjner en mulighed: Hun mangler inspiration til en ny opgave, og måske kan Reid vise sig at være løsningen på hendes problem?

Med kærlig hilsen er en begavet og original romantisk komedie om kærlighed, kreativitet og de små tegn, som er der, hvis vi tør se dem.

Alsidig og fyldt til randen med humor.” – Entertainment Weekly
Frisk, sjov, begavet og dybt tilfredsstillende.” – Kirkus Reviews
“Med Kærlig Hilsen er en skøn, hjertevarm og humorfyldt historie om kærlighed, om ønsket om et lykkeligt liv og om at nørde koder og matematik.” – forestillingomparadis
9:59:05
Översättare
Dorte Andersson
Utgivningsår
2021
Har du redan läst den? Vad tycker du om den?
👍👎
fb2epub
Dra och släpp dina filer (upp till fem åt gången)