Victoria Holt

Slægtens forbandelse

Lyssna i appen
Da den unge og smukke Caroline uforvarende kommer til at afsløre en dunkel hemmelighed, sendes hun væk fra Londons society-miljø til sin tantes gods i Cornwall. Her møder hun godsets sønner, brødrene Jago og Paul, hvis bestræbelser på at bevare godset i slægtens eje kommer til at spille en afgørende rolle i Carolines liv.

Som tiden går, udvikler Caroline en glødende foragt for mænd, en foragt, som blandt andet skyldes hendes personlige erfaringer og konfrontationer med forskellige mænds mindre ædle motiver og handlinger. Foragten omfatter også Paul, godsets ældste søn, som hun lidenskabeligt har forelsket sig i. På grund af denne forelskelse spindes der i de følgende år et net af skandaler, skyld og frustrationer omkring Carolines liv, og hun befinder sig pludselig i begivenhedernes centrum. Et centrum, hvor prisen for at kunne bevare godset i slægtens eje måske betales med det kæreste og dyrebareste i livet.

Victoria Holt (1906-1993) var en af verdens mest elskede og mest produktive forfattere i sin levetid. Hun begyndte allerede at skrive som 17-årig, og en række af hendes tidlige noveller blev trykt i London-aviserne. Det var dog romaner i den historiske genre, der gav det internationale gennembrud, og i dag er hendes romaner solgt i over 50 millioner eksemplarer verden over.

"En af de ypperste forfattere af gotiske kærlighedsromaner og en stærk historiefortæller, hvis gribende romaner har begejstret millioner af læsere."
– RT Book Reviews
13:53:55
Översättare
Else Kornerup

Andra versioner

Intryck

Torben Hansen
Torben Hansendelade ett intrycki fjol
👍Värt att läsa
🎯Givande

Fin bog

Jeanne
Jeannedelade ett intryckför 2 år sedan
🎯Givande

En dejlig fortælling ☺️
MEN med en forfærdelig oplæser, der omtrent fik mig til at stoppe med at lytte til bogen. Enerverende og kedelig stemme, med alt for mange forkerte tryk på ord og sætninger. Vil ALDRIG mere høre en bog med denne oplæser 😩😡

Vania
Vaniadelade ett intryckför 2 år sedan
👍Värt att läsa

Öppna appen och lyssna

Bookmate erbjuder nu ljudböcker! Vi har mängder som du kan lyssna på men just nu kan du bara göra det på telefonen eller surfplattan via våra appar.

Slægtens forbandelse, Victoria Holt
Slægtens forbandelse
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Dra och släpp dina filer (upp till fem åt gången)