Victoria Holt

Fruen på Mellyn

Lyssna i appen
Marty Leigh rejser til Cornwall for at blive guvernante på godset Mount Mellyn. Men straks efter ankomsten fyldes Marty af blandede følelser, for godset er fascinerende, men også fyldt med problemer.

Den otteårige Alvean skal undervises af Marty. Pigen har et vanskeligt og koldt sind og forsøger at gøre livet surt for den nye guvernante, der til gengæld ønsker at vinde den lille piges venskab.

Godsejeren, Connan TreMellyn, giver hende ingen hjælp. Under den venlige facade lurer en utilnærmelighed og en tilsyneladende grusomhed. Marty mister dog ikke modet og kommer langsomt ind på livet af godsejeren, Alvean og familien Nansellock på nabogodset. Og hun finder ud af, at den uhyggelige, trykkende stemning på Mount Mellyn skyldes, at godsejerens hustru, Alveans mor, døde en mystisk død. Men ingen ønsker de nærmere omstændigheder frem omkring dødsfaldet.

Marty har alle sanser åbne for at finde ind til kernen i denne lukkede verden. Men hun forrådes af sine egne følelser.

Victoria Holt (1906-1993), pseudonym for Eleanor Alice Burford Hibbert, var en af verdens mest elskede og mest produktive forfattere i sin levetid. Hun begyndte allerede at skrive som 17-årig, og en række af hendes tidlige noveller blev trykt i London-aviserne. Det var dog romaner i den historiske genre, der gav det internationale gennembrud, og i dag er hendes romaner solgt i over 50 millioner eksemplarer verden over.
9:21:06

Andra versioner

Intryck

Børge Nørgaard Møller
Børge Nørgaard Møllerdelade ett intryckför 3 dagar sedan
👍Värt att läsa
🌴Kiosklitteratur

Morten Lyngbye
Morten Lyngbyedelade ett intryckförra månaden
👍Värt att läsa

Öppna appen och lyssna

Bookmate erbjuder nu ljudböcker! Vi har mängder som du kan lyssna på men just nu kan du bara göra det på telefonen eller surfplattan via våra appar.

Fruen på Mellyn, Victoria Holt
Fruen på Mellyn
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Dra och släpp dina filer (upp till fem åt gången)